adatmentés backup szerver server
 


A Siódigit Kft. 1990-ben alakult. Cégünk a kereskedelemre fektette a hangsúlyt, de már kezdetben felmerült az igény egy stabil szakmai tudásra épülő irodatechnikai és számítógép szervizre, melyet azóta is sikeresen üzemeltetünk. Hálózatokkal a kezdetektől foglalkozunk, de igazán jó hírnevet a strukturált kábelezési rendszer terjesztésével és így a távbeszélő- és számítógép-hálózatok kiépítésével szereztünk.

Az Internet rohamos fejlődése következtében 1999-ben Elender hivatalos viszonteladó és szolgáltatási központ lettünk. Ezzel egy időben áttértünk a Unix alapú szerver megoldásokra, az általuk nyújtott méretezhetőség, stabilitás, tudás és nem utolsó sorban a nyitott forráskód miatt. 1999 februárjában felállítottuk saját szerverünket, melyen web, mail, domain szolgáltatásokat nyújtunk több mint 120 ügyfelünk részére. Azóta kizárólag Unix alapú szervereket ajánlunk, konfigurálunk és felügyelünk, kivéve ha a működtetni kívánt rendszerrel kapcsolatos követelmények mást nem igényelnek.

Cégünk profilja tehát kibővült és a hangsúlyt a minőségi szolgáltatásokra helyeztük át. A munkákat szakterületenként kivétel nélkül főiskolát vagy egyetemet végzett mérnök kollégák vezetik és felügyelik.

Elérhetőségeink:

Adatvesztés Team. (Siódigit Kft.)
8600 Siófok, Sió u. 6.
E-mail: info@adatvesztes.hu